Atlas

80% Verkocht

2610 WILRIJK

Types: Appartement (10)
Prijzen: Van € 235.000 tot € 435.000
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 75.3 tot 148.8 m²
Dit prachtig nieuwbouwproject "Atlas" is gelegen te Wilrijk. Residentie Atlas bestaat uit 2 kleinschalige gebouwen die met elkaar verbonden zijn door een gemeenschappelijke binnentuin. Het omvat in totaal 10 BEN-woningen. In beiden gebouwen is er een lift aanwezig. Er is voor elk wat wils door een variatie van één-, twee- en drie-slaapkamer appartementen. Alle appartementen zijn voorzien van een groot terras met zicht op de gemeenschappelijke binnentuin. Daarbovenop zijn er ondergrondse parkeerplaatsen, een gemeenschappelijke fietsenberging en bergingen voorzien. Het is rustig gelegen doch heel centraal nabij het Park van Eden, UZA, UA en op enkele minuten verwijderd van het centrum van Wilrijk. Het is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer en de vele verbindingswegen die kortbij gelegen zijn. Kortom ideaal voor wie op zoek is naar een centrale ligging maar ook de rust kan appreciëren. De woningen worden luxueus afgewerkt met kwalitatieve materialen. Het zijn zeer energiezuinige woningen waardoor je energiefactuur beduidend lager zal zijn en waarmee je de klimaatverandering helpt tegen te gaan. Ook heb je wel tot 100% korting op de onroerende voorheffing en dit 5 jaar lang! Oplevering is voorzien voor zomer 2022.

Dit prachtig nieuwbouwproject "Atlas" is gelegen te Wilrijk. Residentie Atlas bestaat uit 2 kleinschalige gebouwen die met elkaar verbonden zijn door een gemeenschappelijke binnentuin. Het omvat in totaal 10 BEN-woningen. In beiden gebouwen is er een lift aanwezig. Er is voor elk wat wils door een variatie van één-, twee- en drie-slaapkamer appartementen. Alle appartementen zijn voorzien van een groot terras met zicht op de gemeenschappelijke binnentuin. Daarbovenop zijn er ondergrondse parkeerplaatsen, een gemeenschappelijke fietsenberging en bergingen voorzien.

Het is rustig gelegen doch heel centraal nabij het Park van Eden, UZA, UA en op enkele minuten verwijderd van het centrum van Wilrijk. Het is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer en de vele verbindingswegen die kortbij gelegen zijn. Kortom ideaal voor wie op zoek is naar een centrale ligging maar ook de rust kan appreciëren.

De woningen worden luxueus afgewerkt met kwalitatieve materialen. Het zijn zeer energiezuinige woningen waardoor je energiefactuur beduidend lager zal zijn en waarmee je de klimaatverandering helpt tegen te gaan. Ook heb je wel  tot 100% korting op de onroerende voorheffing en dit 5 jaar lang!

Oplevering is voorzien voor zomer 2022.

 

 

 

 

 

 

Geen documenten